Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Bulgarije

Een land wat steeds meer in opkomst is, is Bulgarije. Het is nog niet heel erg ontwikkeld, maar het opkomende toerisme draagt bij aan de verbetering van het land. Wat verder bekend is aan Bulgarije, is de muziek en de natuur. Er is veel invloed op de klassieke muziek en opera. Dit is terug te vinden in de hoofdstad Sofia. Daarnaast heeft het land een natuurrijke omgeving en een aantal nationale parken. De temperatuur ligt in de zomer gemiddeld rond de 30 graden. Voor het verblijf zijn er diverse resorts aan bijvoorbeeld de Zwarte zee (vooral hotels) of diverse appartementen voor de wintersport. Tijdens deze wintersport kunt u heerlijk skiën in gebieden, zoals Quaint Bansko.In de Zwarte zee kunt u in de zomer heerlijk zwemmen en genieten van prachtige stranden. Naast zwemmen is het ook mogelijk om te wandelen, mountainbiken en bergen te beklimmen.

Sunny Beach

Tot een paar jaar terug was het niet zo bekend, maar tegenwoordig is het zogeheten ‘Sunny Beach’ populair onder jongeren. Het lijkt op de bekende badplaatsen van Spanje en Turkije. De prijzen liggen hier echter nog een stuk lager. Voor jongeren is het een ideale plek met veel zon, zee, strand en uitgaansgelegenheden. De oude stad Nessebar en is de moeite waard om een uitstapje te maken. Er zijn enkele campings waar u kunt verblijven, maar anders is een hotel aan te raden. Bulgarije is per auto te bereiken, maar natuurlijk ook met het vliegtuig.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved