Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Egypte

Egypte is een bijzonder land. Het ligt op twee continenten, namelijk Afrika en Azië. Deze scheiding wordt gecreëerd door het Suezkanaal. Het bestaat bijna helemaal uit woestijn, bezit oases en de prachtige rivier de Nijl. Andere bezienswaardigheden zijn: de piramides, buikdanseressen en mummies. Wat verder mooie steden zijn om te bezoeken, zijn: Alexandrië, Luxor, Dahab en Cairo. De zomers zijn erg warm en in de nacht kan het sterk afkoelen. Een goede temperatuur in Egypte is vooral te vinden tijdens de Nederlandse lente.

Toeristenplaatsen

De bekendste toeristenoorden zijn Hurghada en Sharm el Sheikh. Dit zijn grote badplaatsen waar veel toeristen op af komen. Hurghada ligt aan de Rode zee en heeft het gehele jaar een goede temperatuur. U kunt hier genieten van mooie stranden, snorkelen, duiken of andere watersporten beoefenen. De bars en restaurants zijn vooral in de hotels te vinden en niet zozeer in het centrum. Sharm el Sheikh heeft daarentegen wel een gezellig centrum met veel leuke restaurants, terrasjes en souvenirwinkeltjes. In deze plaats kunt u bijzonder goed duiken. Daarnaast wordt de hoofdstad Cairo veel bezocht, vooral voor de piramides.

Het is het meest praktisch om met het vliegtuig te reizen en een mooi hotel of appartement te boeken. U kunt ver van te voren boeken, maar ook gebruik maken van last minute vakanties. Wat verder veel in Egypte aangeboden wordt, zijn all inclusive vakanties. De hotels zijn hier goed op ingericht en u hoeft niet te zoeken naar goede restaurants e.d., maar kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved