Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Engeland

Engeland is een onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Het land heeft een mooie natuur en vele prachtige historische gebouwen, musea, kerken en kathedralen. Andere kenmerken van Engeland, zijn: high tea, stevig ontbijt en regen. Het klimaat is vrij koel, maar ideaal voor het maken van uitstapjes. U kunt hier verblijven in diverse bed & breakfasts, pensions, campings en hotels. U kunt een week verblijven, maar ook kiezen voor bijvoorbeeld een weekend.

Er zijn veel bekende sporten, zoals: rugby, snooker, cricket, darts en voetbal. De laatste springt er vaak uit, vanwege de vele fans. Tijdens een weekendje weg kunt u er voor kiezen om een voetbalwedstrijd te bezoeken. Het is leuk om een keer de sfeer mee te maken in een Engels stadion.

Grote steden met veel cultuur

Engeland is zeer geschikt voor stedentrips. Enkele grote en bekende steden zijn bijvoorbeeld: Londen, Birmingham, Liverpool, Manchester en Bristol. U kunt hier uitstekend winkelen, uitgaan en vele musea bezoeken. Enkele bekende bezienswaardigheden in Londen, zijn: St. Paul kathedraal, Tower Bridge, the British museum, Westminster, Buckingham Palace, de rivier de Theems en natuurlijk de rode dubbeldekker bussen. Er kan online gezocht worden naar een passend hotel of pension. Dit kan in combinatie met de vlucht geboekt worden en zo bent u snel en eenvoudig op de plaats van bestemming. Naast het vliegtuig, kunt u er ook voor kiezen om met de auto, trein of boot te gaan.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved