Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Hongarije

Hongarije is een land dat grenst aan zeven landen. Door de hoofdstad Boedapest stroomt de Donau. In deze hoofdstad zijn diverse bezienswaardigheden, zoals: badhuizen, huizen en paleizen, vele musea en één van de eerste dierentuinen en Botanische Tuinen ter wereld. Het land bezit verder een mooie natuur met wijngaarden, boomgaarden en heuvels. Het telt vele nationale parken en beschermde natuurgebieden. Wat verder typische kenmerken van Hongarije zijn, zijn: klederdrachten, openluchtmusea en volkfestivals. Tevens zijn de mensen erg open en gastvrij, wat bijdraagt aan een prettig verlijf. Over het algemeen liggen de prijzen in dit land een stuk lager dan in Nederland. Daarom is het een goedkoop land om ernaar op vakantie te gaan.

Verblijf

Een bekende plek in het land, is het Balatonmeer. Dit is het grootste binnenmeer van Europa. Hier kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken. Verder is het mogelijk om veel verschillende landen te bezoeken, omdat Hongarije aan zeven landen grenst. In de winter is het er vaak koud en nat en in de zomer is het er warm, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden. In Hongarije zijn diverse verblijfsmogelijkheden, zoals: campings, vakantiehuizen en hotels. U kunt uw vakantie dus geheel naar eigen wens invullen.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved