Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Het is erg populair, vooral onder jongeren. Het klimaat is heerlijk, de zomertemperaturen liggen gemiddeld rond de 30 graden en soms zijn er zelfs uitschieters naar 40 graden. Een bekende trekpleister voor jongeren is Chersonissos. Dit was een klein vissersdorpje, maar is tegenwoordig volgebouwd met hotels, appartementen, winkels en discotheken. In de maanden juli en augustus wordt Kreta vooral bezocht door jongeren en in mei, juni, september en oktober ook door gezinnen, ouderen en jong volwassenen. Er zijn diverse watersporten mogelijk, zoals: zwemmen, duiken, snorkelen, zeilen en kiten. Maar er kan ook een eilandtour gemaakt worden, dit kan per fiets of te voet.

Online uw reis boeken

Er zijn op Kreta vooral veel hotels te vinden. Er zijn hotels dichtbij het strand en het uitgaan, maar ook speciaal voor gezinnen met kinderen. Het is handig als kinderen met animatieteams spellen kunnen doen en de ouders kunnen genieten van andere faciliteiten van het hotel. Voor jongeren is het handig dat het strand en uitgaansgelegenheden goed bereikbaar zijn. Het is een optie om last minute te boeken, maar om zeker van een plaats te zijn, kunt u ook kiezen voor de vroegboek specials.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved