Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Noorwegen

Een mooi vakantieland, voor zowel de winter als de zomer, is Noorwegen. De fjorden zijn een ware bezienswaardigheid en daarnaast is de kustlijn ongeveer 20.000 kilometer lang. Het land is erg uitgestrekt en het reizen duurt daarom lang. Tevens is Noorwegen een visrijk land. U kunt er zelf vissen, maar ook genieten van voortreffelijke maaltijden. Naast de mooie natuur met diverse natuurparken, zijn er ook prachtige steden, gebouwen en musea (Viking museum Oslo) die de moeite waard zijn om te bezoeken. Enkele voorbeelden van steden, zijn: Oslo, Bergen en Stavanger. Wat verder een mooi punt in Noorwegen is, is de Noordkaap. Dit is het noordelijkste puntje van het land en door de middernacht zon is het een prachtige en bijzonder plaats. U kunt naast stedentrips ook gaan duiken, fietsen, wandelen en zelfs bergbeklimmen. Kortom u kunt in dit land van alles ondernemen en zult een avontuurrijke vakantie hebben.

Verblijfsmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het verblijf in Noorwegen. Dit zijn bijvoorbeeld pensions, hotels, boerderijen, vakantiehuizen en campings. Hotels zijn vooral in de steden te vinden en de boerderijen meestal verder het land in, in de buurt van natuurparken. Vakantiehuizen zijn vaak op vissersplekken te vinden en hebben soms zelfs een vissersboot tot hun beschikking. Iedereen kan door middel van deze diverse verblijfsmogelijkheden, de vakantie geheel naar eigen wens invullen.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved