Vakantie bestemmingen

Bekijk alle vakantie bestemmingen en maak jouw keuze om te genieten van de beste stranden en het lekkerste weer. Bekijk het totale aanbod met vakanties dat beschikbaar is en direct online te boeken.

Turkije
Nederland
Frankrijk
Spanje
Griekenland
Duitsland
Oostenrijk
Bulgarije
Marokko
Engeland
Hongarije
Kreta
Noorwegen
Egypte
Italie

Vakantie van de maand

Veel vakantie bestemmingen hebben vele pluspunten waardoor iedereen zijn eigen beste keuze kan maken. Wij hebben een speciale vakantie van de maand welke zeer scherp geprijsd is en zeer goed gewaardeerd door andere vakantiegangers.

De beste online vakantie

Vergelijk vakantie bestemmingen en maak de beste keuze om de leukste reis te boeken via online vakantie.

Vergelijk bestemmingen

Simpelweg kun je allerlei bestemmingen vergelijken en zo de beste keuze maken om de vakantie van je dromen te beleven.

Vakantie Oostenrijk

Oostenrijk ligt centraal in Europa en is goed bereikbaar voor Nederlandse toeristen. Voor zowel de zomer als de winter is het een land met een mooie natuur. Er zijn veel appartementen en pensions beschikbaar om te huren. Dit kan in een dal zijn, maar ook hoog in de bergen. Tevens kunt u verblijven in diverse hotels en op campings. Dit laatste geldt vooral voor de zomer. U kunt mooie wandelingen maken door de bergen, natuurparken, kleine dorpjes en langs diverse meren. Ook is het mogelijk om stedentrips te maken, naar steden zoals: Wenen, Salzburg en Innsbruck. Hier kunt u de geschiedenis en cultuur van het land ontdekken en genieten van overheerlijke Oostenrijkse gerechten. Zo is er bijvoorbeeld de schnitzel, maar zijn er ook heerlijke taarten en natuurlijk de apfelstrüdel.

Wintersport

Bekende sporten die veel in Oostenrijk beoefend worden, zijn: skiën, snowboarden, langlaufen, schansspringen en rodelen. Dit gebeurt vooral in de winter en u kunt dan zelf ook deelnemen aan deze sporten. Bekende gebieden voor de wintersport in Oostenrijk zijn onder andere Tirol, Salzburgerland en Karinthië. Naast sporten kunt u natuurlijk ook deelnemen aan het après skiën. Na een lange dag vol sport, is het heerlijk om ’s avonds lekker een drankje te doen en te feesten. Het is aan te raden om vroeg te boeken, want de hotels en pensions zijn snel volgeboekt.

© copyright 2021 - OnlineVakantie.org - All rights reserved